Lepota, zdravlje i stil. 

INNOTHERA Smartleg® su elegantne kompresivne čarape, proizvod koji kombinacijom nauke, tehnologije i inspiracije koju pronalazi u univerzalnom stilu uvek teži da bude najbolji na tržištu.  U pitanju je udoban modni dragulj. Smartleg® odiše prefinjenom estetikom čiji dizajn ide u prilog medicinskim benefitima koji su tu da učine Vaše korake lakšim. Smartleg® je medicinski proizvod dokazane terapijske efikasnosti.

  • Medicinske čarape, kompresivne klase II (15,1 do 20 mmHg), dizajnirane za zdravlje i lepotu nogu.

  • Raznolikost i garancija izvrsnosti za Vaše potpuno zadovoljstvo.

  • Medicinski proizvod koji je razvila Innothera, kompanija koja nauku stavlja u službu Vašeg zdravlja.

 

IMPERIALE

IMPERIALE su inspirisane stilom koji je univerzalan i iznad svakog trenda. Elegancija Smartleg dizajna susreće se sa svečanom plavom bojom.

AUDACIEUSE

AUDACIEUSE je markantna nijansa koja se nalazi na pola puta između crvene i pink. Nalet energije koji asocira na ukusno letnje voće.

IRRESISTIBLE

IRRESISTIBLE su intenzivne i prozračne. Nose neodoljivu dubinu koja je stilizovana veoma direktno i ostavljaju snažan utisak.

RADIEUSE

RADIEUSE nijansa reflektuje svetlost poput zraka sunca. Asociraće vas na sitni dodir rose kojim ova prozračna boja unosi pozitivnu energiju u Vaše dane.

Smartleg® je nastao sa ambicijom da proizvedemo najbolju medicinsku kompresivnu čarapu klase II.

Efikasno i sofisticirano

Proizvod je razvio naš međunarodni tim za istraživanje i inovaciju. INNOTHERA inženjeri i tehničari koji se bave kvalitetom i razvojem dizajnirali su u našoj fabrici u Nomeksiju u Vosgesu specifičan medicinski tekstil vrhunskih performansi. Savremena tehnologija u kombinaciji sa tradicionalnim francuskim zanatom.

 Smartleg® je garancija kvaliteta budući da je celokupan proces proizvodnje izveden po najvišim standardima, a proizvod nosi prestižnu oznaku 100% napravljeno u Francuskoj.

 

Mekane i udobne u karličnom delu

Specijalna mikrofiber tehnologija garantuje udobnost pri nošenju. Optimizovane su tako da obezbede dobro držanje bez stezanja u predelu stomaka. Izuzetna karakteristika koja čini ovaj model jedinstvenim.

Prijatne u struku

U proizvodnji smo se posebno fokusirali na predeo oko struka.

Na putu ka dizajnu koji održava adekvatnu formu prošli smo kroz preko 80 testova. U obzir smo uzeli desetine kriterijuma. Vrhunska udobnost koju osećate pri nošenju naših proizvoda je nagrada za naš neprestani rad na inovacijama.

Estetika i kvalitet

Stilizovane do najsitnijih detalja, ojačane za garantovanu izdržljivost.

Dizajnirane prema obliku Vašeg tela

Smartleg® vrši suptilnu i nežnu kompresiju, prilagođenu obliku vašeg tela.

Da bismo postigli visok stepen pokrivenosti ženske populacije i garanciju terapijskog delovanja kompresije - višestruko smo testirali proizvod kroz 3D modelovanje i praktično testiranje.

Lake za navlačenje

Područje stopala je dizajnirano tako da olakša nošenje i prolazak pete, nogavice su podeljene u regije i proces navlačenja je veoma jednostavan.

Najkvalitetniji medicinski tekstil

Smartleg® je nastao sa ambicijom da proizvedemo najbolju medicinsku kompresivnu čarapu klase II.

Uz veliku posvećenost uspeli smo da stručnost, veštine i znanje koje posedujemo implementiramo u sve faze rada, od dizajna do proizvodnje. Nakon godina istraživanja i razvoja predstavljamo Vam proizvod na koji smo posebno ponosni.

Moda i medicina

 

Medicinske čarape, kompresivne koje proizvodimo imaju sve atribute modnih čarapa uz dodatni kvalitet i svojstva koja ih čine medicinskim proizvodom. Smartleg® nastaje kroz sinergiju modernog dizajna i tradicionalnog znanja.

Spoj dva sveta za dobrobit zdravlja i lepote ženskih nogu.

Zbog našeg sistema merenja Smartleg® će Vam odgovarati savršeno, a osećaćete se sjajno.

Copyright © 2019 - 2020 - Smartleg