O nama

 

INNOTHERA, grčko ime, sastavljeno od dve polovine komplementarnih reči: inovacija i terapija.

Ovo porodično preduzeće koje je 1913. godine osnovao deda trenutnog predsednika, apotekar, danas je peta francuska farmaceutska grupacija. Specijalizovana za lečenje svakodnevnih patologija uključujući poremećaje cirkulacije i venske bolesti, INNOTHERA neprestano ulaže u svoj industrijski razvoj. Cilj: novi asortimani proizvoda i terapijskih sredstava koji su uvek bliži vašim potrebama. Naše odeljenje za inovacije i razvoj specijalizovano je za venske patologije. Naši istraživači neumorno rade na pronalaženju rešenja za Vaše probleme sa venskim bolestima. Plod našeg znanja i stručnosti, Smartleg® sublimira brojne inovacije i najnovije visoke tehnologije.

 

 

INNOTHERA

INNOTHERA

1913

Nastanak kompanije

5.

Francuska farmaceutska grupa

2,000

Referenci medicinskih čarapa, kompresivnih

 

100% proizvedeno u Francuskoj

INNOTHERA Nomeksi je ponosna što od 2015. nosi priznanje Origine France Garantie (OFG). To je dokaz našeg izbora da sva istraživanja i industrijsku proizvodnju obavljamo u Francuskoj. Oznaka OFG ispunjava stroge kriterijume: garantuje 100% francusko poreklo Smartleg®-a i svih naših proizvoda.

Stalna inovacija

Zahvaljujući našim stalnim ulaganjima, Nomeki je industrijska lokacija u kojoj su sigurnost, higijena, radni uslovi i poštovanje životne sredine optimalni. Postrojenje u kome radi 350 ljudi, objedinjuje sve naše aktivnosti. Innothera ima vlastiti istraživački centar posvećen proizvodima za kompresiju. Naše inovacijske mogućnosti se neprestano razvijaju i omogućavaju nam da stvaramo alate, procese i komponente bazirane na vrhunskim najnovijim tehnologijama.

Posvećeni održivom razvoju

Potpuno smo svesni izuzetnog prirodnog okruženja u kojem se nalazi naše postrojenje za proizvodnju Nomeksi u srcu Vosgesa. Zato smo ponosni što su svi naši proizvodi sertifikovani oznakom Oeko-Tex. To znači da su svi materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju podvrgnuti strogoj selekciji u pogledu bezbednosti: za ljudski organizam, kao i za životnu sredinu. U INNOTHERI su ove akcije sjajan podstrek za građenje zajedništva i dobrobiti koje kreiramo za buduće generacije.

Copyright © 2019 - 2020 - Smartleg